Eshuis wint FlexoTech Award met etiket

Eerder deze week, 16 oktober, vond de finale van de FlexoTech Awards plaats in Londen. Eshuis won er een Flexotech Award voor de drukkwaliteit van de etiketten van Caleb’s Kola.

Internationale prijs

De FlexoTech Awards is een internationale competitie waar de mooiste verpakkingen (gedrukt in flexo) kans maken op een podiumplek. Door de jury was het door Eshuis, Dalfsen geproduceerde zelfklevende etiket van Caleb’s Kola genomineerd in de categorie Labes (line and tone).

3D Label

Eshuis heeft gewonnen met het unieke 3D label geproduceerd voor Caleb’s Kola. Er zijn verschillende technieken op het etiket gecombineerd. Van het inzetten van speciaal materiaal, sterke kleurkracht realiseren met flexo tot het finishen met een 3D effect in zeefdruk. Dat waren de ingrediënten voor dit winnende label. “Dankzij ons technische team, met grote passie voor het vak, hebben we dit hoogstandje kunnen produceren”, meldt het bedrijf.

Trots

De etikettendrukker uit Dalfsen is trots op het team dat deze FlexoTech Award heeft mogelijk gemaakt.
“Niet alleen het product zelf, maar ook onze prachtige labels maken het mogelijk om een verrassende kola te zijn. Gefeliciteerd met de FlexoTech Award, Eshuis!”, zegt Bobbianne Vlek, marketing manager van  Sir Joe, de Brandowner van o.a. Caleb’s Kola.