E-bike in innovatieve golfkartonnen doos

Cowboy is een jonge, Belgische start-up die de e-bikewereld grondig op z’n kop zet. De fietsen van dit merk combineren elegant design met hedendaagse technologie. Het design leverde Cowboy zelfs een Red Dot Award op. Door de mobiele app met anti-diefstalbeveiliging, live statistieken en GPS-tracking, sta je constant in verbinding met de fiets. De app wijst overigens niet alleen de weg, maar houdt ook de kilometers bij én toont het batterijverbruik  Logisch dat bij het totaalplaatje van deze fiets ook een bijzondere verpakking hoort.

Fiets rijdt doos uit

Over die verpakking werd stevig nagedacht. En na intense samenwerking met de designers kwam er een innovatieve golfkartonnen doos tot stand. Eén hoek van die doos klapt open, zodat je de fiets er letterlijk uit kan rijden. Sleuren of tillen hoeft dus niet. In een kleinere doos (die in de grote is verpakt) zitten de trappers, batterijlader, sleuteltjes en handleiding. Nog een innovatieve feature: de doos is hersluitbaar. Zo kan hij, mocht het nodig zijn, veilig worden teruggestuurd.