VHD wint World Brand Design Society Award

VHD start 2020 met het winnen van een World Brand Design Society Award. Vorig jaar introduceerde Royal Agio Cigars hun nieuwe samenwerkingsplatform, Balmoral Serie Signaturas. Hiervoor creëerde VHD de eerste editie “Dueto” en de designstrategie voor toekomstige samenwerkingen. Nu is ook de tweede editie een feit, die vorig jaar op de IPCPR in Las Vegas zijn debuut heeft gemaakt.

Online designplatform

Dit ontwerp zorgt voor een positief begin van 2020 bij Van Heertum, door het winnen van de bronzen WBDS Award.  De ‘World Brand Design Society’ is s’werelds het grootste online packaging design platform, dat bijvoorbeeld afgelopen jaar op Instagram ‘The Dieline’ voorbij is gegaan in aantal volgers.

VHD in ‘ranking list’

“We hebben bij dit ontwerp onze inspiratie gehaald uit de Spaanse traditie, stierenvechten”, legt Rob van Heertum, partner bij VHD, uit. “De gouden patronen op de prachtige matador-kostuums, de dans van ‘la capa’ (de cape) die de matador creëert in het gevecht met de stier, de hoorns van de stieren, het zwaard en andere facetten waren meer dan genoeg inspiratie om het creatieve brein op te starten.”

Met het winnen van deze award maakt Van Heertum Design meteen haar intrede in de Global Agency Ranking list, waarop s’werelds beste bureaus zijn vertegenwoordigt.