Parfumfles online personaliseren

Een luxe parfum in een fraaie glazen flacon online bestellen. Dat is geen nieuws, zou je zeggen. Maar dat wordt het wel als die flacon online helemaal naar eigen wens kan worden gedecoreerd. Die mogelijkheid biedt Guerlain. Met een online applicatie krijgt de historische bee bottle van dit Franse merk bijvoorbeeld een satijnen lint rond de hals. Liever een breed koord? Of juist een subtiel smal lintje met opdruk? Ook het ingraveren van een naam of korte boodschap is mogelijk. En zelfs de kleur van het glas is te kiezen.

Uniek geschenk met bewaarfunctie

De geïntegreerde 3D-tool geeft direct een realistisch voorbeeld van het resultaat te zien. Zo maak je als consument in no time een unieke, persoonlijke parfumfles. Een fraai cadeau mét bewaarfunctie, want de flacon is eindeloos hervulbaar. Guerlain werkte voor deze online applicatie samen met Hapticmedia, een specialist op het gebied van online visualisatie en personalisatie in het luxe segment. De interactieve 3D-visualisatie werkt op pc’s,  tablets en smartphones en is beschikbaar via verschillende Guerlain e-stores in Europa.

Doe mee en stuur in!

Ook een bijzondere verpakking in het luxe (parfum)segment in het assortiment? Of het verpakkingsdesign voor een fraai cosmeticamerk mogen ontwikkelen? Stuur in voor de NL Packaging Awards 2020 en maak kans op een award!