Jan-Willem Brüggenwirth gaat VBAT leiden

Jan-Willem Brüggenwirth verruilde per 1 januari Talpa voor (verpakkings)designbureau VBAT “Het voelt als thuiskomen”, zegt Brüggenwirth. “Terug naar de bureauwereld. Na Ogilvy, BMB, Saatchi, 538-groep, Brand Loyalty en Talpa zal ik nu een nieuwe discipline toevoegen aan mijn communicatiekennis: ontwerp”, zegt hij.

 Jim Prior, Global CEO van Superunion, het netwerk waarvan VBAT deel uitmaakt: “Het is ons een groot voorrecht om de uitstekende ervaring en creativiteit van Jan-Willem bij ons team te krijgen”

VBAT

VBAT is een bekroond merk- en ontwerpbureau in Amsterdam. Het bureau heeft meer dan 35 jaar ervaring  en heeft een grote expertise in merkdenken en -ontwerp. VBAT werkt met klanten als Heineken, Ahold Delhaize, ING, VodafoneZiggo, Geldmaat, PostNL en Johan Cruijff ArenA. Het bestaat uit ongeveer 60 creatieve experts van 10 verschillende nationaliteiten en maakt deel uit van het wereldwijde netwerk van Superunion.

www.vbat.com

Jan-Willem Brüggenwirth
Jan-Willem Brüggenwirth