Nieuwe barrièrepapieren van Sappi


Papier is al lang bekend als een goed recyclebaar monomateriaal.  Papierproducent Sappi heeft daarom zijn portfolio met barrièrevariantenn uitgebreid en biedt bedrijven nu een breed scala aan innovatieve oplossingen voor verpakkingspapier.

Hoge barrière


Door een nieuwe stof toe te oegen aan papier van 91 g / m², ontstaat een hoge barrière. De fabriaknt zegt nu een assortiment te bieden dat optimale productbescherming biedt dankzij de barrières voor zuurstof, stoom, vet en olie.

Onderzoek en ontwikkeling zijn erg belangrijk bij Sappi. Een belangrijk aspect is verpakkingspapier met geïntegreerde functionaliteit.  “Geen enkele andere aanbieder op de markt waar ook ter wereld biedt zoveel oplossingen en toepassingen als wij.  Klanten van over de hele wereld vertrouwen daarom op ons en gebruiken Sappi-materiaal om hun goederen te verpakken, ”zegt Thomas Kratochwill, Vice President Sales & Marketing Packaging en Specialty Papers bij Sappi Europe, waarmee hij de positie van het bedrijf als innovatieleider wil benadrukken.  En de vraag neemt toe, omdat steeds meer bedrijven uit een breed scala van industrieën duurzaamheid en optimale bescherming willen combineren in hun verpakkingsoplossingen.