Duurzaamheid grootste trend op Horecava

In lijn met de sterk toenemende behoefte van consumenten/gasten aan initiatieven die ‘goed doen’, was duurzaamheid wat de trendwatchers van Now New Next betreft de grootste trend op de horecavakbeurs Horecava 2020. “Al is het eigenlijk al geen trend meer maar een nieuwe voorwaarde”.

Duurzaamheid

Aan de talloze en zeer uiteenlopende duurzame initiatieven was goed te zien dat steeds meer mensen onderdeel willen zijn van ‘the solution, not the pollution’. “De energie was voelbaar en we zagen dat iedereen het verschil kan maken. Van puur ideële purpose gedreven start-ups tot initiatieven van de grote meer traditionele bedrijven”, zegt Ariane van Mancius, oprichtster van Now New Next.

Now New Next Story

Van Mancius maakte met haar team een Now New Next Story over de Horecava 2020 selecteerden ween selecteerde met haar team tien thema’s waarvan foodprofessionals, maar ook verpakkingsverantwordelijken op de hoogte moeten zijn.

Download het trendreport!

De Mayo Sisters wilden alles behalve een ‘zachtgroen’ design. Het was een uitgangspunt was voor hun nieuwe vegan mayonaise. Het is uiteindelijk Hermès oranje geworden.