NL Packaging Awards: nog 14 dagen om in te zenden

De deadline voor inzending voor de NL Packaging Awards 2020 nadert. Nog twee weken om in te schrijven en dan sluit de inzendtermijn. Op 24 maart zal de jurering plaatsvinden.

Nieuwe categorieën

Dit jaar zijn er 11 jury’s voor 13 categorieën. In 2019 waren er twee nieuwe categorieën, Webretail en Beauty & Personal Care. Twee categorieën waarin veel gebeurt en die we graag promoten. Dit jaar is er nog een categorie toegevoegd: POS (displays). Oorspronkelijk waren displays onderdeel van de categorie Promotionele Verpakkingen, maar de jury concludeerde vorig jaar dat het appels met peren vergelijken is en dat de displays apart beoordeeld moeten worden.

Waarom meedoen?

Nederland is een innovatieland en een voorloper op het gebied van design. Bij de NL Packaging Awards wordt innovatie, of het nu technisch is of op het gebied van design, in de spotlights gezet. Een deskundige jury bekijkt uw inzending en iedere inzender krijgt feedback. Een nominatie en/of een award levert publiciteit en erkenning op. Bij de NL Packaging Awards laten verpakkingsproducenten, designers en brand owners zien op welk hoog niveau we in Nederland werken. De Awards Ceremony van de NL Packaging Awards is dan ook het feest waarop de verpakking in de spotlights staat. Een feestelijk netwerkevent.

De NLPA telt nu de volgende categorieën:

 1. Innovatie Techniek,
 2. Innovatie verpakkingen en materialen
 3. Transport en shelf- ready
 4. Webretail
 5. Duurzaamheid
 6. Food Houdbaar
 7. Private Label
 8. Promotionele verpakkingen
 9. Food Vers
 10. Beauty & Personal Care
 11. Non-food
 12. Drankverpakkingen alcoholisch
 13. POS (displays)

Inschrijven kan via www.packagingawards.nl