Download het trendrapport Biofach van Now New Next

Now New Next analyseert trends in food en verpakkingen, maar doet veel meer. Behalve trendrapporten helpt Now New Next merken met strategie, markpositionering, stijlgidsen, duurzaamheid, millennialmarketing en meer. Verpakken stelt in samenwerking met Now New Next het trendrapport Biofach beschikbaar.

Ariane van Mancius, oprichter van Now New Next: ‘ Elke keer weer ervaren wij de Biofach als veel meer dan een wereldwijde toonaangevende vakbeurs voor biologische voedingsmiddelen. Het is een beurs waar de passie van de exposanten vanaf spat; allen zeer gedreven ‘vakidioten’ die volledig achter hun product staan en die vanuit een diepe overtuiging (maar allen op hun eigen manier) bij willen dragen aan een ecologisch evenwicht waarbij rekening gehouden wordt met de behoeften van milieu, dier en mens. Wat dat betreft is de Biofach de kraamkamer van de bredere trend om (steeds) duurzamer te gaan eten. Ook dit jaar zagen we weer een mooie mix van verrassende, vooruitstrevende maar soms ook hele pragmatische product- en verpakkingsinnovaties.”

Trend report

Now New Next deelt het trend report met de lezers van Verpakken. ‘Voor deze Now New Next Story selecteerden we acht thema’s waarvan we vinden dat u als (food)professional ervan op de hoogte moet zijn.’