Eshuis organiseert online vakbeurs

Op dinsdag 9 juni organiseert Eshuis, drukkerij en verpakkingsspecialist uit Dalfsen, de eerste online vakbeurs. Het thema is: ‘Kansen creëren en benutten, tijdens én na corona’. Met live lezingen, chats en stands wil Eshuis online inspireren.

‘Juist omdat iedereen nu thuis is, kan het lastig zijn om even tussendoor een webinar te volgen. Toch merken we dat u al verder kijkt. En vragen heeft: hoe overleven we corona en hoe gaan we post-corona verder? Daarom organiseert Eshuis op dinsdag 9 juni een online beurs en gaan we een hele middag in op onderwerpen die u belangrijk vindt’, aldus Marije Hulzebosch, marketingmanager bij Eshuis.

Live: sprekers, Eshuis-stand, samples

Tijdens deze online beurs laat Eshuis diverse livestreams naast elkaar lopen. Hulzebosch: ‘U kunt meeluisteren en kijken naar diverse sprekers, die de laatste inzichten geven over uiteenlopende onderwerpen. Via livestream kunt u ook onze beursstand bezoeken en middels live chats vragen stellen aan onze accountmanagers ter plekke. Bovendien is het mogelijk in te zoomen op de fysieke samples die wij branchegerelateerd hebben voorbereid.’

Gratis inschrijven

Interesse? Inschrijven is gratis: klik hier. U kiest zelf de onderwerpen van de lezingen die u interessant vindt. Aan de hand van die keuze bepaalt Eshuis de volgorde van het programma, zodat u de sessies gemakkelijk kunt combineren. Hulzebosch: ‘Tussendoor heeft u de gelegenheid onze online-stand te bezoeken, vragen te stellen of naar de diverse verpakkingsmogelijkheden te kijken. Op deze manier proberen we het programma zo efficiënt mogelijk in te plannen zodat iedereen in één middag weer op de hoogte is.’

Programma online beurs

Niemand kan er omheen: iedereen is in de ban van het coronavirus, of beter gezegd, de coronacrisis. Veel bedrijven hebben het zwaar en doen er alles aan om te overleven. Toch biedt deze crisis ook kansen en een andere kijk op ondernemen. Er ontstaan diverse prachtige initiatieven en samenwerkingsverbanden tussen ondernemers. Wat kunnen we hiervan leren op korte termijn? Welke trends liggen hier aan ten grondslag? En hoe kun je als bedrijf ook klaar zijn voor de toekomst? Deze vragen vormden de basis voor het programma van de online beurs op dinsdag 9 juni.

Het programma bepaal je als online beursbezoeker zelf. Er zijn vier sessies:

1. Online verkopen                Lege winkelstraten, verlies van out of home omzetkanalen.
                                               -> Hoe breng je op een laagdrempelige manier toch je product                                               aan de man?

2. Sustainability                     Wat is er vandaag mogelijk? En waar gaan we heen?
                                               -> Van een goed alternatief tot volledig recyclebaar.

3. Opvallen in het schap         Hoe verander je van verkoopkanaal?
                                               -> Van out of home naar retail en online.

                                               -> Unieke en laagdrempelige acties die ervoor zorgen dat je de                                                       doelgroep beter bereikt en connect met jouw merk.

4. Blik op de toekomst           Hoe ziet het winkelen er post-corona uit?
                                               -> Trends en ontwikkelingen vertaald naar toekomstscenario’s.
                                                                                             

Video’s delen

Verhinderd op dinsdag 9 juni, maar wel graag de informatie achteraf ontvangen? Schrijf dan ook in: klik hier. Eshuis deelt de video’s achteraf met iedereen die zich heeft ingeschreven.