Ook volgende week nog jurering NL Packaging Awards 2020

Op 12 mei kwam de eerste jury naar Hilversum om te jureren. Inmiddels zijn er vier jury’s aan het werk geweest. In de week van 25 mei komen er nog vijf jury’s naar Hilversum en op 5 juni is de jury van de categorie Beauty & Personal Care de hekkensluiter.

Veilig jureren

Bij de jurering, die door de coranacrisis twee keer werd uitgesteld, houden we rekening met de veiligheid. de juryleden zitten achter gedesinfecteerde bureaus en hebben de beschikking over handschoenen om de verpakkingen op te pakken en te bekijken.

Bij iedere jurysessie is een notulist aanwezig, die de opmerkingen die de jury over de verpakkingen maakt noteert voor het juryrapport. Half juni is bekend welke inzendingen zijn genomineerd en dus kans maken op een NL Packaging Award of een Runner Up Award