Jury Private Label neemt de handschoen op en trekt die aan

In het kader van de NL Packaging Awards zijn op 28 mei de inzendingen van de categorie Private Label beoordeeld. De organisatie heeft gezorgd voor een omgeving waar social distancing mogelijk is. Er is desinfectant aanwezig en de jury beschikt over handschoenen.

Deskundig en gedreven

De kundige en gedreven jury beleefde veel plezier aan het jureren. In een ontspannen sfeer werden goede discussies gevoerd over criteria en weging van die criteria. Vervolgens werden de verpakkingen bekeken en besproken. De nominaties worden half juni bekend gemaakt.

De jury private label

De jury Private label wordt dit jaar gevormd door Jan-Hein van Spaandonk (SPAR, juryvoorzitter), Loe Limpens (Yellow Dress Retail), Joost la Housse (Joost Identities) en Merle Mulleman (MM Design).

NLPA jury private label
V.l.n. r. Merle Mulleman, Loe Limpens, Joost la Housse en Jan-Hein van Spaandonk