Jury Beauty & Personal Care sluit jurering NL Packaging Awards af

Op vrijdag 5 juni kwam de laatste jury naar Hilversum om de inzendingen voor de NL Packaging Awards 2020 te beoordelen. De nog jonge categorie Beauty & Personal Care heeft groeipotentie. Een jury met een aantal voor de verpakkingsbranche nieuwe gezichten nam ruim de tijd om de inzendingen te bespreken en te beoordelen. Juryvoorzitter Chrissie Cremers en jurylid Koen Kuypers waren al eerder betrokken bij de jurering van de NL Packaging Awards. Drie juryleden uit de wereld van beauty en personal care debuteerden. Lynn Burgman (The Gift Label), Beau Colin (The Cool School) en Anne-Marie van der Lande (DTD Cosmetics Agency) brachten hun kennis en expertise in. De jury had niet alleen veel aandacht voor concept en design maar ook voor duurzaamheid.

Binnenkort wordt bekend welke inzendingen de jury heeft genomineerd.

Jury Beaty en Personal Care
V.l.n.r. Anne-Marie van der Lande, Lynn Burgman, Chrissie Cremers, Koen Kuypers en Beau Colin.